Виробники

Контакти

Гаряча лінія з 9-00 до 17-00

Тел.:0342-705700

Зв'яжіться по гарячій лінії

Зворотній дзвінок

Антивіруси

Товарів у наявності: 41
   

Підкатегорії

  • ESET

               Рішення ESET виявляють і знешкоджують відомі та нові види загроз, надаючи якісний та ефективний захист як домашнім, так і корпоративним користувачам. На сьогоднішній день продукти ESET забезпечують безпеку більше 100 млн комп'ютерів, ноутбуків, смартфонів, планшетів та серверів.

               Абревіатура ESET утворена з чотирьох слів — «Essential Security against Evolving Threats», що в перекладі означає «Ефективний Захист від Еволюціонуючих Загроз». Така назва пов'язана з унікальними технологічними особливостями продуктів. Компанія ESET стала першим виробником антивірусного програмного забезпечення, яка почала використовувати проактивні методи у виявленні нових, раніше невідомих загроз. Усі продукти ESET розроблені на основі високопродуктивної технології ThreatSense®, яка поєднує в собі різні методи виявлення загроз — активну та пасивну евристику, родовий аналіз і сигнатурний метод. Комбінація цих алгоритмів дозволяє успішно виявляти та зупиняти нові зразки загроз, а головне — їх подальші мутації. Використання даної технології дозволяє ESET з року в рік зберігати статус лідера у галузі розробок антивірусного програмного забезпечення.

            Продуктова лінійка ESET включає в себе широкий асортимент рішень для захисту робочих станцій, серверів та мобільних пристроїв під управлінням різних операційних систем і платформ.

  • Avast

    Avast! Free вважається найпопулярнішим безкоштовним антивірусом.

  • Symantec

    Symantec - компанія з розробки програмного забезпечення в області інформаційної безпеки та захисту інформації. Є одним зі світових лідерів в області виробництва програмного забезпечення для ПК і центрів обробки даних. 

  • Zillya!

    Zillya! - антивірус від української антивірусної лабораторії «Лабораторія Zillya!». Надає користувачеві захист від вірусів, троянських програм, шпигунських програм, руткітів, рекламних програм, а також невідомих загроз за допомогою проактивного захисту.

  • Bitdefender

       Bitdefender® - успішна європейська компанія-розробник програмного забезпечення. Є творцем одного з найбільш популярних та міжнародно-сертифікованих антивірусних ПЗ. З моменту заснування компанії у 2001 році, Bitdefender постійно розвиває нові стандарти в області проактивного захисту від загроз з мережі Інтернет.
       Кожен день, понад 500 мільйонів людей по всьому світу довіряють технології Bitdefender, щоб зберегти в безпеці свої інформацію вдома, в офісі і в дорозі.


товарів на сторінку

товарів на сторінку